Версія для друку
Неділя, 27 червня 2021 09:09

Вітання голови райдержадміністрації Ольги Ващук з Днем молоді

Їй всюди дорога, світ, як на долонях, все у руках… Так часто говорять про молодь: сучасну, освічену, активну, завзяту, творчу… Усіх зі святом, шановні!

Молодість – це здоровий оптимізм, свобода душі, віра в завтрашній день і величезний потенціал, який може багато що змінити у сьогоденні та майбутньому. Адже ваші розум і новизна, енергія і креативність знаходять втілення в усіх сферах суспільного життя, допомагають адаптувати європейські цінності та стандарти на місцевому і загальнодержавному рівнях.

Зрештою, молодість – це стан душі. Завжди захоплююсь людьми, які незважаючи на вікові зміни, зберігають палкий, зацікавлений погляд, бадьорість, бажання працювати та приносити користь іншим. А як гармонійно вони поєднують юнацький запал із життєвою мудрістю?! Можливо, їм відомий секрет вічної молодості?

Тож з нагоди свята щиро бажаю цінувати кожен прожитий день і тих, хто поруч. Будьте господарями своєї долі, насолоджуйтесь цим прекрасним періодом, здійснюйте свої мрії без сумнівів і зволікань. Здоров’я всім! З Днем молоді!

 

Голова райдержадміністрації Ольга Ващук

Переглядів 779