Версія для друку
Вівторок, 06 вересня 2022 10:56

Перестало битися серце щирої патріотки рідного краю та України – Олександри Кондратович

На 87-му році життя пішла в засвіти щира патріотка малої батьківщини та України, уродженка села Кримне Камінь-Каширського району – Олександра Кондратович.

Звання "Почесний краєзнавець України", етнографиня, фольклористка, педагогиня, дослідниця народного мистецтва, лавреатка премій різних рівнів – це свідчення багаторічної плідної та високопрофесійної роботи Олександри Павлівни, наповненої любов’ю та постійними творчими пошуками.

Загалом її праці є духовною скарбницею нашого поліського краю, з якої можна почерпнути багато інформації про традиції, звичаї, історію та культуру. Саме тому Олександру Кондратович завше радо вітали на Камінь-Каширщині, де вона часто проводила зустрічі із земляками та презентувала свої нові доробки.

Світлий спомин про Олександру Павлівну назавжди залишиться в серцях рідних, друзів і шанувальників її таланту, а творча спадщина зберігатиметься для майбутніх поколінь.

Колектив Камінь-Каширської районної військової адміністрації висловлює щирі співчуття близьким із приводу непоправної втрати.

Вічна пам'ять!

Переглядів 515