20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Лютий 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            

Головна>Виплати >Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 27 лютого 2022
Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 27 лютого 2022

У мене відбулася телефонна розмова з Олександром Лукашенком. Ми не розмовляли з ним два роки. А сьогодні я говорив з ним довго, дуже предметно.

Я пояснив йому детально неможливість нашого зіткнення. Я не хочу, щоб ракети, літаки, гвинтокрили летіли в Україну з Білорусі. Я не хочу, щоб ішли війська в Україну з Білорусі. І він мене запевнив у цьому.

Кожен повинен зрозуміти, що всі сигнали та взаємодію в цьому напрямку відпрацьовуємо кожного дня. Район великий, не всі жителі громад користуються соціальними мережами, не в усіх його куточках чути сирену. Тому прошу з розумінням та єдністю вчитися жити в цій критичній ситуації. 

Нагадую, у районі на комендантську годину сирена не вмикається. Уже не проводяться навчальні оповіщення. Сигнал, який ви можете почути, означає «повітряну тривогу», у разі якої необхідно сховатися у безпечне місце (укриття). Як тільки з’являється інформація від військових про виліт невстановлених ворожих літаючих об’єктів, на Волині вводиться режим тривоги та лунають сирени.

На Волині створено Координаційний центр області на період дії воєнного стану, мета якого скоординувати роботу за усіма напрямкамидля протидії збройній агресії.

За усіма напрямками є відповідальні особи, котрі над цим працюватимуть. Зокрема це:

Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович розповів про ситуацію російського вторгнення станом на 11:00 27 лютого.

Коротко про те, що сказав чиновник:
Впродовж доби воєнне становище навколо України змінилася не суттєво. Противник деморалізований, вони не виконують активних наступальних дій. Зранку було лише дві спроби наступу.

Сьогодні вранці нанесено повітряно-ракетний удар зі сторони Білорусі по військовій частині поблизу міста Володимир. Інформація про загиблих встановлюється.

Щодо решти території, то ситуація контрольована. Кордон не порушений.

Ця ніч була тяжкою. Що вони роблять? Це помста. Народ піднявся на захист своєї держави, і вони відкрили справжнє обличчя. Це терор.

Вони збираються ще більше бомбити наші українські міста. Вони збираються ще підступніше вбивати наших дітей. Це зло, яке прийшло на нашу землю і яке треба знищити.

24 лютого 2022 року рано-вранці Росія розпочала нову військову операцію проти України. Це нічим не виправдане злочинне й цинічне вторгнення. Російська армія дотримується дуже підлої тактики. Зруйновані ракетами та артилерією житлові будинки – це остаточний аргумент для світу, щоб разом з нами зупинити окупаційне нашестя.

Українцям вистачає мужності боронити свою Батьківщину, боронити Європу, захищати цивілізаційні цінності. Однак це не просто вторгнення Росії в Україну, це початок війни проти Європи. Проти єдності Європи. Проти елементарних прав людини у Європі. Проти всіх правил співіснування на континенті.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua