17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Грудень 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Виплати >Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 14 грудня 2021
Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 14 грудня 2021

Про це під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції в області сьогодні, 14 грудня, повідомила головний державний санітарний лікар області Наталія Янко.

Нагадаємо, що з 9 грудня 2021 року набрав чинності наказ МОЗу від 01.11.2021р. № 2393 щодо розширення переліку професій, для яких щеплення проти COVID-19 є обов’язковим. Згідно з наказом, до освітян та працівників центральних та місцевих органів влади, які підлягають обов’язковій вакцинації проти COVID-19 на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України, додалися співробітники:

Придбали автівки за кошти державної субвенції у 2021 році для Волинської області, передбаченої на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Зокрема, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 30 червня 2021 року №696-р у 2021 році для Волині з державного бюджету передбачили субвенцію у сумі 7,2 млн грн.

За ці кошти упродовж поточного року в області створили 2 консультативні служби для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі (Луківська та Турійська ТГ), денний центр із кризовою кімнатою (Камінь-Каширська ТГ) та Притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі (Зимнівська ТГ).

Зі зниженням температури повітря значно зросла кількість пожеж, що виникають через несправності пічного опалення та використання електричних приладів. Почастішали випадки загибелі людей внаслідок пожеж.

Про це стало відомо під час комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку провела голова райдержадміністрації Ольга Ващук. Засідання відбулося 13 грудня 2021 року.

Якщо людина на момент вакцинації від COVID-19:

- живе з ВІЛ

- має рак крові

- пережила трансплантацію органів

- проходила хімієтерапію

- приймала гормональні препарати

вона може отримати додаткову дозу вакцини.

Упродовж останньої доби в Камінь-Каширському районі зареєстровано 9 нових випадків коронавірусної інфекції, зокрема:

Сьогодні, 14 грудня, у День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, у районному центрі традиційно відбулися тематичні заходи, аби засвідчити повагу та вдячність ліквідаторам, які героїчно приборкували найбільшу за масштабами техногенну катастрофу ХХ століття.

Зокрема, біля пам’ятного знаку жертвам Чорнобиля, що в Камені-Каширському, відбулася церемонія покладання квітів та хвилина мовчання, як спомин про Героїв, котрі ціною власного життя врятували людство від некерованої ядерної реакції.

Дифтерія – це гостре інфекційне захворювання, що передається переважно повітряно-крапельним шляхом. Проте можлива і передача через предмети побуту (посуд, іграшки). Коли дифтерійна бактерія потрапляє в дихальну систему людини, вона виробляє токсин, який блокує синтез білка в клітинах, у результаті виникають тяжкі функціональні та структурні зміни, інколи несумісні з життям.

Українці, старші за 60 років, які пройшли повний курс вакцинації, зможуть витратити 1000 гривень на соціальні потреби. Наразі Кабінет Міністрів України, на доручення Президента України, вже працює над механізмом, який дозволить з січня 2022 року скористатись програмою єПідтримка для придбання ліків.

“Наше завдання  надати реальну підтримку не тільки бізнесу, а й кожному українцю. Саме тому ми працюємо над розширенням програми. Особливу увагу ми приділяємо старшим людям, адже у кожного віку свої потреби. Вже з початку нового року люди поважного віку зможуть придбати в рамках програми ліки”,  зазначила Перша віце-прем’єр-міністр-Міністр економіки України Юлія Свириденко .

Звернення голови райдержадміністрації Ольги Ващук у зв'язку з Днем вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг. 

Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua