16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Січень 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 05 січня 2022

З 1 січня 2022 року вступив у дію Закон України «Про основи національного спротиву», згідно з яким провідна роль в організації та виконанні завдань територіальної оборони України належить Силам територіальної оборони ЗСУ. Відтак, у кожній області створюється бригада ТрО, яка дислокується по частинах (батальйонах), зокрема, в обласному центрі – управління бригади, а батальйони бригади – у районах (відповідно до нового адміністративного поділу області).

Попередньо органи виконавчої влади спільно з органами місцевого самоврядування визначили місця розташування батальйонів бригад ТрО. Так, у Камінь-Каширському районі підрозділ ТрО облаштований на базі села Хотешів...

Реставрація «Білого та Сірого будинків Косачів», що у селі Колодяжне Ковельського району розпочалося у червні 2021 року у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Наразі відновлення садиби Косачів виконане на 100%.

З 5 січня 2022 року на сайті ЛРЦОЯО http://lv.testportal.gov.ua абітурієнти з Волинської, Львівської та Рівненської областей матимуть можливість зареєструватися на участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг?

Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.

В Україні змінили схеми використання різних вакцин для основного курсу щеплень від COVID-19, згідно з якими вакцину CoronaVac від Sinovac Biotech тепер можна поєднувати з векторними (AstraZeneca) та мРНК-вакцинами (Moderna або Comirnaty від Pfizer-BioNTech). Крім того, після Moderna або Pfizer тепер можна застосовувати вакцину AstraZeneca.

Такі рекомендації Національної технічної групи експертів з імунопрофілактики (НТГЕІ) від 23.12.2021 були ухвалені наказом Міністерства охорони здоров’я України № 2976 від 31 грудня 2021 року.

COVID-сертифікат для щеплених бустерною дозою від коронавірусної хвороби з'явиться наприкінці січня. Доти усі, хто вакцинувався бустером, зможуть користуватися "зеленим" сертифікатом про повну вакцинацію. Про це розповіла заступниця міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Марія Карчевич.

Щоб отримати новий цифровий документ, достатньо надіслати запит на порталі чи у застосунку «Дія» не раніше останніх чисел січня, звісно, вже після самого щеплення. Порядок генерації сертифікату нічим не відрізнятиметься від того, як створюються COVID-сертифікати на підставі одужання чи вакцинації. Єдиною відмінністю є термін дії нового документа — він буде чинним 270 днів, рахуючи від дати останнього щеплення проти COVID-19. 

Упродовж останньої доби в Камінь-Каширському районі зареєстровано 3 нових випадки коронавірусної інфекції, зокрема:

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua