Версія для друку
Четвер, 07 вересня 2017 11:55

Сошичненська та Карасинська громади об’єднуються

Про це вчора, 3 серпня, в присутності голови райдержадміністрації Валерія Дунайчука проголосували депутатські корпуси згаданих населених пунктів.  Нагадаємо, що напередодні також Валерій Савович взяв участь у сесіях сільських рад у таких населених пунктах району як Качин, Личини та Стобихівка, на яких аналогічно обговорювалося утворення Сошичненської ОТГ.

Вчора ж  депутати сільських рад Сошичного та Карасина засвідчили свою готовність до рішучих дій, заради того, щоб процес децентралізації влади активно втілювався в життя і на теренах нашого району.

– Це важливий практичний крок у впровадженні адміністративної реформи, - зазначив Валерій Дунайчук. – Дуже приємно, що ми його нарешті здійснили спільними зусиллями. Переконаний, тепер процес утворення громад відбуватиметься швидше. Районна влада буде максимально сприяти сільським радам в цій роботі, щоб ми мали змогу приступити до другого етапу реформи - зміни адміністративних меж району

Відмітимо, що подібну зустріч днями також провела і заступник голови райдержадміністрації Інна Бігун, яка з робочим візитом побувала у селі Воєгоща. Представники цієї громади зібрали сільські збори, щоб обговорити які перспективи розвитку для села несе входження Воєгоща у склад Півненської об’єднаної територіальної громади.

Переглядів 1841