16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Червень 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Головна>Розпорядження голови райдержадміністрації >Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 21 червня 2022
Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 21 червня 2022

Зокрема, з 21 червня до 7 липня 2022 року потрібно вибрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, де зручніше буде складати тестування. Взяти участь в основній сесії НМТ можна як в Україні, так і за кордоном. Обрати місце здачі тесту необхідно за посиланням у спеціальній для цього формі https://bit.ly/3QCHM68.

Міністерство освіти і науки України наголошує, що якщо кількість вступників, які хочуть складати тестування в певному місті, перевищуватиме кількість робочих місць, що можуть створити організатори для проходження тестування, то після заповнення цих місць місто стане недоступним для вибору у випадному списку.

Плануєте виїзд із країни або вже виїхали, але потребуєте продовжити термін дії паспорта чи внести інформацію до паспорта про дитину? Зібрали добірку всіх необхідних послуг на Гіді. Користуйтеся, щоб подбати завчасно про всі потрібні документи та більше через них не хвилюватися.

Усе, що пов’язано з паспортом:

Настала гаряча пора, коли ліси щедро «діляться» своїми дарами. Особливо жителі краю чекають на відкриття ягідного сезону, адже це можливість поповнити сімейні «скарбнички». Окрім того, заготівля природних рослинних ресурсів місцевого значення приносить й певні фінансові вливання в бюджети територіальних громад.

Однак, воєнна реальність створила нові виклики як для всієї країни, так і для кожного окремого її куточку. Так, все ще діє заборона відвідувати лісові масиви. Днями Рада оборони області все ж таки визначила місця, де дозволяється збирати гриби та ягоди. Щодо Камінь-Каширського району рішення переглянули вчора на черговому засіданні під керівництвом начальника обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка, надавши можливість районній військовій адміністрації самостійно вирішувати питання збирання дикоросів.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук 

Крок за кроком ідемо надважливим тижнем і щоденно робимо все, щоб ні в кого не було сумнівів, що Україна заслуговує на кандидатство. Щоденно доводимо, що ми вже є частиною об'єднаного європейського, я б навіть сказав, ціннісного простору.

Про це за результатами засідання Ради оборони області 20 червня 2022 року повідомив начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

Нагадаємо, за проханням військових у цих районах діє заборона на відвідування лісів. Два тижні тому це питання вже розглядали і вирішили визначити лісові масиви лише у Луцькому та Володимир-Волинському районах, у яких можливий збір ягід та грибів.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua